PC

Epic Games Store postaje znatno društveniji sa novim funkcijama

Pored svakonedeljne ponude besplatnih igara, na Epic Games Store se nije našlo nešto novo u skorijem periodu što bi osvežilo funkcionalnost same platforme.

Epic Games je sada najavio novo osveženje prodavnice koje u planu ima da je načini pristupačnijom igračima u vidu lakšeg povezivanja sa prijateljima. Party system je glavni deo nadolazeće ponude i on će dozvoliti igračima da se grupišu i lakše međusobno komuniciraju, bilo unutar igre ili u lobiju. Ova funkcija zvuči slično kao serveri na Discordu, pošto će igrači i ovde moći da komuniciraju čak i ako se ne nalaze u istim igrama.

Cilj je da se sa prijateljima lakše stupi u kontakt, kao i da se momenti iz igara lako dele putem EGS, što može dovesti do toga da nekoga lakše nagovorite da zaigra vaš omiljeni naslov.

Party sistem će funkcionisati u pisanom, glasovnom i video obliku, što je sasvim dovoljno opcija, ali nažalost nije poznato kada će taj sistem ugledati svetlost dana na platformi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top