Vesti

Amazon zaposlio developere iza R6 Siege za rad na mutliplejer naslovu u novom studiju

Amazon ne odustaje od izrade video igara, ma koliko god im to do sada loše išlo.

Dok se čeka na neki hit naslov od strane ove kompanije, ona radi na proširenju snaga i projekata koje ima u razvoju. Amazon Games je sada otvorio novi studio u Montrealu, četvrti po redu, na kojem će se raditi na specijalnom projektu, multiplejer prirode, i to najverovatnije pucačini.

Zajedno sa objavom o otvaranju novog studija otkriveno je da će se u njemu naći veterani industrije igara i originalni kreatori Rainbow Six Siege kompetitivne pucačine, koja već dugi niz godina beleži visoku popularnost. Luk Bokard, Aleksandar Remi, Zavijer Markis i Roman Rimok su developeri koji prelaze iz Ubisofta kako bi radili na Amazonovom projektu.

Naravno, o projektu je još uvek veoma rano govoriti, ali Amazon svakako ne štedi kada je u pitanju razvojni put igara. Naredno ostvarenje koje se treba pojaviti sa Amazon etiketom biće New World, koji se već nekoliko puta odlaže, a nadamo se sa dobrim razlogom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top