PC

New World MMO kompanije Amazon ponovo odložen, ovoga puta za avgust 2021.

I pored toga što ulaže ogromne svote novca u svoju gejming diviziju, Amazon nikako da ubode pravu formulu i izda hit igru. Nekako se čini da sa New World igrom kreira najviše kombinacija, pošto o igri čujemo samo iz odlaganja u odlaganje.

Više ni ne znamo u koliko navrata je ovaj MMO naslov odlagan, ali ga je sada sačekala ista sudbina. Prošle godine je Amazon otkrio kako planira da New World objavi na proleće 2021. godine, ali sada to ipak neće učiniti.

U najnovijoj izjavi studija koji radi na igri, trenutno se radi na elementima vezanim za end-game sadržaj, koji će biti spremni tek kroz nekoliko meseci, zbog čega je potrebno dodatno odložiti izlazak. Sa dodatnim vremenom na raspolaganju, razvojni tim će ispolirati sadržaj igre i načiniti potrebne izmene kako bi se napravilo optimalno iskustvo.

Novi datum izlaska koji je pružen javnosti je 31. avgust ove godine.
Pre nego što se New World pojavi, biće sprobedeno beta testiranje u kojem će na raspolaganju biti bitke u 20v20 formatu, Outpost Rush, i ekspedicije za do 5 igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top