Vesti

Watch Dogs: Legion je besplatan za igranje tokom vikenda uz masovni popust

Samo 5 meseci bilo je potrebno da Watch Dogs: Legion dobije prvi promo vikend tokom kojeg svako može igru isprobati potpuno besplatno.

Predstojećeg vikenda, od 25. do 29. marta, biće otvorena vrata svim zainteresovanima da Watch Dogs Legion isprobaju na PC, Playstation i Xbox platformama. Kao što to obično biva kod Ubisoft promocija, i ovde će sav sadržaj biti kompletno dostupan

Preuzimanje fajlova igre unapred je omogućeno, tako da već od danas, 24. marta popodne, možete krenuti sa preuzimanjem.

Watch Dogs Legion nije prošao baš najbajnije kod publike, iako donosi sveže ideje. Ovde je svaki karakter igriv, svet je jedno veliko igralište, ali nažalost bez puno života koji igrače održao na mestu. Kako bi privukao nove igrače, Ubisoft je značajno snizio cenu igre, za čitavih 50% na svim platformama za Standard i Ultimate Edicije.

Legion će nastaviti da raste zahvaljujući planu za izradu novog sadržaja, nedavno je stigao samo deo par puta odlaganog multiplejer dodatka, a u pripremi su ekspanzije i drugi manji paketi noviteta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top