PC

Ovaj Valheim mod sređuje preko dvesta tekstura

Moderi su stigli u Valheim zajednicu i samo je pitanje kakve ćemo sve nove ideje, modele i detalje uskoro moći da ubacimo u jednu od trenutno najpopularnijih survajval igara na tržištu. Jedan od ovih kreatora je izbacio HD Texture Pack koji renovira oko 255 tekstura i najverovatnije da će se svideti svim igračima, osim ako ne baš ne preferirate pikselirane vizuale. 

Paket sa teksturama na kojima je radio ‘’aC0C0NUT’’ moder zamenjuje teksture za travu, drveće i mnoge druge zelene biome. Dorađena su i određena oružja, oklopi pa čak i čamci za plovidbu. Sve prilagođene teksture su u 2k rezoluciji, a možete ih preuzeti na ovom sajtu i pročitati detaljan sadržaj ovog paketa. Ako se i dalje razmišljate da li vam je ovaj mod potreban, pogledajte slike u nastavku i sami se uverite. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top