PlayStation 5

Konzolama protiv pandemije – Država deli 1000 Playstation 5 konzola omladini zbog povećanog broja korona žurki

Mladalačkom duhu pandemija i brojna ograničenja po pitanju kretanja i izlazaka ne može stati na put, što se ogleda u velikom broju tajnih okupljanja, poznatih kao korona žurke.

Broj korona žurki za koje se pročuje u javnosti je u konstantnom porastu, na šta je država odlučila da pruži nešto drugačiji odgovor, koji će svakako privući omladinu. Raspisana je javna nabavka 1000 Playstation 5 konzola koje će otići tinejdžerima putem javnog izvlačenja na portalu eUprave.

Cilj je da se akcija pokrene u što skorijem periodu. Naravno, nestašica Playstation 5 konzola koja i dalje traje brine da država možda ipak neće moći da održi ovo darivanje. Uz to postoji i zabrinutost da će blokada Sueckog kanala takođe otežati da se održi akcija koja bi garantovano mlade priljubila uz ekrane i skrenula pažnju sa neodgovornog ponašanja i kršenja mera.
Međutim, kako poručuju, konzola će biti samo da ne pitamo odakle.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top