Domaća Scena

PLAY! 147 – APRIL 2021

APRILSKI 147. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Evo nama prolećnog aprila, i iako je prvi znajte vala, 
da novi broj časopisa Play!Zine nije šala.

Dosta toga se izdogađalo u mesecu za nama, razna odlaganja igara, kao i otkazi i slični problemi koji upućuju na to da nas možda očekuje dosta sušan period godine, bez preteranog broja igara. Nije ni to strašno, taman da očistimo backlog koji je valjano rastao. Mi smo se mnogo igrali prethodnih nedelja, otuda i toliko recenzija. Igre za pamćenje, i neke sa ambicioznim planovima za budućnost i dalji razvoj.

S tim u vezi, Play! će se u budućnosti malo više fokusirati na igre starijeg datuma, uvođenjem rubrika ‘’Backlog’’ i ‘’Reinstalacija’’. Ovim dodatkom našim autorima dajemo podstrek da se konačno posvete naslovima koje nisu stigli da isprobaju, ili da pak ponovo obrnu svoje omiljene igre, i opišu ih sa svežom, modernijom perspektivom. 

Bavili smo se predstojećim naslovima za mesec april, a i u ovom broju smo imali priliku da popričamo sa developerima studija Munzesky, o napretku projekta Sol Invictus.

Nećemo vas ovim uvodom blokirati od čitanja novog broja kao Evergreen Suecki kanal, već slobodno zaplovite vodama ovog besplatnog magazina. 

I da, spremili smo i jednu nagradnu igru za vas.

APRILSKI 147. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top