PC

Final Fantasy 14 ima 22 miliona registrovanih igrača

Popularnost Square Enix-ovog MMO naslova Final Fantasy ne opada, a kompanija je podelila informaciju da je igra tokom svog veka privukla 22 miliona igrača širom sveta. Iako ovi brojevi zvuče veoma impresivno, trebamo napomenuti da ovo uključuje sve igrače koji su probali besplatni probni period, što znači da se verovatno nisu svi pretplatnici odlučili da nastave igranje sledećeg meseca. U svakom slučaju, igra je i dalje živa i popularna osam godina od izlaska i dalje donosi Squere Enix-u dobar prihod.

Velika je verovatnoća da će se ovi brojevi i još više povećati jer će Final Fantasy 14 doći na PS5, a igrači će moći da učestvuju u testiranju od 13. aprila, dok se otvorena beta očekuje krajem meseca. Ovo bi trebalo da dovede još novih korisnika jer je obećano da će se ova verzija brže učitavati, imati veći frejm rejt, pravu 4k rezoluciju, 3D i heptik fidbek karaterističan samo za Sony.

Igru više ništa ne zaustavlja da se pojavi i na Xbox konzoli i videćemo da li će se kompanija odlučiti i za taj potez i doći do još veće populacije u igri. Svi oni koji već uživaju u igranju ovog solidnog MMO naslova, strpljivo čekaju sledeće veliko ažuriranje, Final Fantasy 14: Endwalker, koje treba da dođe ove jeseni na PC, PS4 i PS5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top