PlayStation 4

Deathloop ponovo odložen, ovoga puta za septembar

Sve nagoveštava da će ova 2021. godina biti najgora po pitanju odlaganja video igara, daleko gora od 2020. Veliki broj naslova dobio je pomeranje datuma izlaska, neke više neke manje, ali igrači se svakako susreću sa dodatnim čekanjem.

Kod Playstation 5 ekskluziva odlaganja ima i te kako. Returnal će stići 30. aprila, trebao je mesec dana ranije, a sada je još jedan naslov za ovu konzolu odložen. U pitanju je Deathloop studija Arkane. Ova igra je prvobitno bila planirana za 2020. godinu, ali je zbog pandemije korona virusa pomerena za 21. maj ove godine.

Sada ni taj datum nije moguć za developere, te se Deathloop odlaže za septembar. Razlog za odlaganje je potreba za dodatnim radom, kako bi igra donela zabavni gejmplej sa inovatnivnim mehanikama i stilskom grafikom.

Deathloop deluje kao prilično interesantna igra, pošto donosi borbu između dva karaktera zarobljena unutar vremenske petlje. Jedan ima cilj da iz nje izađe, a drugi da je zadrži, što je dovoljan razlog za borbu sa velikim arsenalom oružja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top