Domaća Scena

Prolećni PlayCon počinje 24. aprila – događaj posvećen stanju i novinama u domaćoj industriji

Zahvaljujući odličnom uspehu i pažnji publike na prošlogodišnjem PlayCon događaju, ovo proleće neće proći bez sličnog specijalnog okupljanja posvećenog domaćoj gejming industriji.

Pred vama je prolećni PlayCon, zakazan za 24. april kao jednodnevni događaj u kojem gledaoce očekuje niz predavanja i intervjua sa developerima sa domaće scene. Tokom jednodnevnog događaja saznaćete više o samom časopisu Play! i njegovoj istoriji dugoj već više od 15 godina. I mi se pitamo kad pre.

Domaćin samog događaja biće zvezda domaće Youtube scene, Gajbotron, a trenutno poznati učesnici događaja jesu Marija Škaljac i Nikola Bogdanović iz studija Qube i Goran Rajšić sa studijom Pet Project Games.
Qube duo će govoriti o uticaju pandemije korona virusa na razvoj igara i dizajn, ali iz perspektive kazino igara. Tema će biti i vođenje tima na distanci, zajedno sa dodirom na probleme i pogodnosti koje sve to nosi sa sobom.
Goran Rajšić će takođe govoriti o uticaju pandemije na razvoj njihove igre. O ovom projektu ste mogli čuti od nas, igri Ripout koja dosta obećava sa elementom svemirskog horora i proceduralno generisanim čudovištima.

Više detalja ćemo objaviti u danima pred početak prolećnog PlayCon dešavanja, tako da pratite naš sajt i na društvenim mrežama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top