PC

Nacon trejlerom najavio WRC 10

Izdavač Nacon je najavio deset dana novosti i informacija o svim igrama na kojima trenutno rade, a dotakli su se brojeva i statistika koji su igrači WRC 9 postigli, za šest meseci od kada igra postoji. Predstavljena su najpopularnija vozila, koliko je ukupno kilometara pređeno u igri, koliko se trka održi na dnevnom nivou, ali ono što je najvažnije najavljeno je i sa igra stiže 16. septembra na Steam platformu.

Sledećeg dana sledila je svetska premijera WRC 10 trejlera, na kome smo saznali da će igra sadržati novi Historic mod, poboljšanu karijeru i veće mogućnosti da promenite šare svojih vozila, nova legendarna vozila i redizajniran audio. Ono što je zanimljivo je da igra izlazi 2. septembra ove godine. Da li to znači da smo dobili i WRC koji će izlaziti svake sezone? Nacon ne želi i da se zadrži na automobilima, i pre samo par sati je predstavio RiMS Racing, igru koja će se koncentrisati na simulaciju trka motora. I ovaj naslov stiže relativno brzo, a možemo ga očekivati 19. avgusta na PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, Steam i Nintendo Switch-u. Do sada, razni developeri su pokušali da naprave realističnu i preciznu simulaciju za motore, ali nijedna igra nije baš impresionirala ljubitelje simulacija.

Sutra se očekuje najava Test Drive Ulimited igre, a valjda ćemo videti u narednim danima i više gempleja iz svih najavljenih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top