PC

CD Projekt Red ne odustaje od Cyberpunk 2077, želi da se igra prodaje godinama

Problemi oko Cyberpunk 2077 koji su razočarali igrače na samom početku, poljuljali su reputaciju kompanije CD Projekt Red kao i sam pogled na igru.

Od potencijalnog kultnog hita, Cyberpunk 2077 je postao izvor razočaranja za fanove i dobra lekcija za ostale developere širom industrije. Nedavni masovni apdejt je značajno popravio stanje igre, ali nedovoljno, zbog čega su mnogi počeli da sumnjaju u mogućnosti kompanije da će srediti sve probleme, dok neki veruju da je vreme da se ide dalje.

Međutim, od Cyberpunk 2077 se neće odustati, tako poručuje direktor CDPR Adam Kicinski. On je za Rojters izjavio kako će igra biti ispravljena, jer nema opcije da se od rada na njoj odustane. Na ispravkama se radi, a odnosi sa kompanijom Sony su popravljeni tako da je igra korak bliže povratku na Playstation prodavnicu i PS4 konzole, gde je bila u znatno lošem stanju. Prema Kicinskom, plan je da se igra prodaje tokom narednih godina, slično kao što The Witcher 3 ima veliku popularnost godinama nakon izlaska.

CD Projekt Redu je sumanuto jednostavno odustati od igre u koju su uloženi milioni dolara, pa će verovatno dodatnim ulaganjem novca i truda pokušati da Cyberpunk 2077 prilagodi svojoj ranijoj viziji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top