PC

Playstation ekskluziva Days Gone dobila datum izlaska za PC

Dolazak first-party Playstation ekskluziva na PC tržište se nastavlja sa igrom Days Gone. Reč je o apokaliptičnoj zombi avanturi za jednog igrača u kojem motociklista Dikon traga za preostalim preživelim ljudima.

Days Gone je za PS4 izašao proleća 2019. godine, sa pozitivnim reakcijama kritičara, a sada je red došao da se igra pojavi za PC publiku. Sada je kao zvanični datum izlaska otkriven 18. maj ove godine, gde će se igra pojaviti putem Steam i Epic Games Store platformi.

Zajedno sa majskim datumom izlaska, PC verzija Days Gone dobila je i trejler koji prikazuje grafičke elemente koji su poboljšani. Frejmrejt je otključan, grafika je poboljšana i postoji podrška za ultra-široke monitore. Takođe, tu je i dodatni sadržaj koji je Playstation verzija dobila nakon izlaska.
Sistemske zahteve za Days Gone možete pronaći ovde.

Lepo je videti da PC igrači konačno dobijaju priliku da isprobaju Playstation ekskluzive i nadamo se da će Sony nastaviti sa ovim trendom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top