PC

Prikazan novi trejler i sadržaj za Nier Replicant

Nier Replicant će izaći kroz par dana, već 23. aprila za PC, Playstation 4 i Xbox One platforme, a Square Enix je u tu čast pripremio novi trejler za nestrpljive fanove.

Trejler je posvećen novom sadržaju koji će biti upakovan u ovaj rimejk originalne jRPG igre iz 2010. godine. Sa njim će se konačno poklopiti razlike koje su postojale između verzije za Japan i Zapad, sa razlikama u protagonistkinji i njenoj saputnici.

Novi sadržaj dolazi u vidu paketa 15 Nihtmares, dodatnih izazova, krosover paketa sa 2B i A2 skinovima. Pored novog sadržaja, trejler prikazuje i delove priče, kao i razne gejmplej sekvence na osnovu kojih znamo šta Nier Rpelicant sve može ponuditi.

Square Enix je sada podelio i da producent iza ove igre, čuveni Yoko Taro, radi na potpuno novoj igri, koja je opisana kao neuobičajena i misteriozna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top