PC

Neiskorišćeni kvestovi i E3 dizajn protagoniste sada dostupni u Cyberpunk 2077 putem modova

U potpunoj žurbi da se Cyberpunk 2077 što pre objavi kako fanovi ne bi više očajavali, CD Projekt Red se morao odreći dela sadržaja. Taj sadržaj je ostao neiskoršićen, ali dostupan među skrivenim fajlovima u instalaciji igre.

Posvećena grupa modera, ko drugi, naišli su na niz kvestova, nedostupnih u finalnoj verziji igre i omogućili su ostalim igračima da se zapute u nove avanture. Mod nazvan Cut Gigs Save Game omogućava pristup grupi od 4 misija, koje generalno dobro funkcionišu, ali imaju malo problema u vidu gličeva i nedostatka dijaloga.

To nije sve od kvestova, pošto su moderi pronašli još dosta neiskorišćenih zadataka za igrače, koji su primarmo trebali biti deo glavne priče. Nažalost, moderi teško da će uspeti preobratiti ove neiskorišćene misije u nešto funkcionalno, pošto većina njih nije kompletirana ili postoji samo kao običan zapis među fajlovima.

Loše stanje u kojem je Cyberpunk 2077 izašao prošlog decembra dovelo je do toga da mnogi maštaju o verziji koja je ranijih godina prikazivana na E3 sajmovima, grafički odličnoj i sa puno stila. Deo tog glamura može se vratiti, pošto su takođe moderi pronašli fajlove kojima se može vratiti E3 izgled V protagonisti. Modifikacije važe za ženskog i muškog protagonistu, a pored samog izgleda pronađena su i E3 odela, sa sve samurai jaknom.

Odlično je što iza Cyberpunk 2077 postoji aktivna grupa modera koja radi iskopavanju noviteta, a ujedno i ispravkama koje su developeri trenutno zaobišli. CD Projekt Red je nedavno otkrio kako neće dići ruke od igre, što znači da ostaje da sačekamo na ispravke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top