PC

Multiplejer pucačina Scavengers ove nedelje postaje dostupna kroz Early Access program

O multiplejer pucačina Scavengers smo govorili dosta ranije, dok je bilo i perioda tišine i samom napretku razvoja. Developer Midwinter Entertainment je sada odlučio da je došao red da igra bude objavljena, što će se za PC publiku odigrati već 28. aprila.

Ovaj naslov multiplejer okršaj u post-apokaliptičnom okruženju predstavlja na drugačiji način. U igri nemate klasičnu borbu sa ostalim igračima, već se od vas zahteva da sa njima sarađujete kako bi preživeli u surovom svetu. Scavengers dođe kao mešavina PvP i kooperativnog igranja. Saradnja između igrača doći će zbog prisustva, kako je developer naziva, surove veštačke inteligencije koja će stvarati teške uslove unutar samog sveta sa tendencijom smenjivanja.

Igra će doći kroz Early Access program, ali ne na klasičan način, pošto će se pristup igri osvajati kroz gledanje strimova na Twitchu i takozvane dropove. Prvo je potrebno kreirati nalog na ovom sajtu i povezati ga sa Twitch nalogom, a zatim se treba odgledati 30 minuta bilo kojeg strima igre Scavengers i to će vam dati Steam ključ za aktivaciju igre.

U mesecima kasnije igra će postati dostupnija široj publici, a u susret izlasku je izdat i krati trejler koji prikazuje gejmplej i neke od neprijatelja koji očekuju u zimskom okruženju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top