PC

Novi snimci sjajne akcije iz kineske igre Lost Souls Aside

Predstavljena još 2016. godine, igra Ultizero Games studija je u proteklih nekoliko dana objavila dosta novog sadržaja i gempleja iz igre, ali ne i datum kada možemo da je očekujemo. Igra je krenula kao solo projekat Jang Binga, međutim do 2020. Godine privukla je skoro trideset developera, a Bing je odlučio da formira Ultizero Games studio koji je nastavio da funkcioniše pod Sonijevim China Hero projektom. 

U videu na dnu teksta prvi put ćemo videti kako izgledaju borbe i sinematiksi u igri, a na kineskim socijalnim mrežama objavljene su i galerije slike iz igre, a nekoliko smo podelili sa vama u nastavku. Od momenta kada je prvi put predstavio igru i demo, mnogo strana je postalo zainteresovano za njegov projekat, a nadamo se da uskoro stiže još materijala ili makar informacije na koje platforme će doći kineski naslov. 

Kineski gejming studiji se bore da dokažu da nisu svi proizvodi, koji dolaze iz te zemlje, lošeg kvaliteta, a zadnjih nekoliko godina videli smo veoma dobre igre koje sugerišu da kineski developeri imaju dobre ideje i talenat koji im može pomoći da budu konkurentni u industriji video igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top