PC

PvP komponenta za Overwatch 2 će biti otkrivena naredne nedelje

Ako još uvek čekate na neke konkretne detalje vezane za Overwatch 2, imamo lepe vesti za vas.

PvP komponenta, na kojoj je izgrađen sam original, će biti prikazana naredne nedelje, tačnije 20. maja, u specijalnom strimu posvećenom igri.

U odnosu na ranija javljanja, Džef Kaplan neće biti tu pošto je on nedavno napustio kompaniju Blizzard. Na njegovom mestu će se naći Eron Keler, novi glavni producent iza Overwatch 2, i on će sa ostalim kolegama iz razvojnog tima detaljnije opisati kako PvP funkcioniše.

Tema strima biće i promene koje su načinjene u odnosu na original, a ujedno ćemo dobiti priliku da se upoznamo i sa nekim potpuno novim mapama koje do sada nisu prikazivane.

Developeri su u najavi napomenuli fanovima da je sve prikazano i dalje u razvoju i da su moguće promene kada se Overwatch 2 eventualno bude pojavio.
Što se tiče samog datuma izlaska igre, možda je preambiciozno očekivati da će se dvojka pojaviti ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top