PlayStation 5

Playstation Studios trenutno u razvoju ima preko 25 igara, od toga polovina pripada novim franšizama

Kada je Džim Rajan, šef Playstation brenda, pre par nedelja izjavio kako će PS5 generacija imati znatno više ekskluzivnih igara u odnosu na prošlu generaciju, bilo je jako teško poverovati u to.

Razlog je što sada na početku nove generacije imamo jako malo ekskluziva u ponudi, a uzgred broj najavljenih nije nešto preterano zasenjujući. Ipak, nešto uveravajući detalji vezani za gore navedenu izjavu dolaze od strane vođe Playstation Studios grupe organizovane za izradu igara, Hermana Hulsta.

On je u intervjuu za Wired otkrio da grupa studija u razvoju ima dosta veliki broj igara, preko 25, namenjenih za Playstation 5 konzole. Zanimljiv detalj vezan za tih 25+ igara u razvoju je da polovinu njih čine potpuno nove igre, odnosno one koje nisu nijedan deo već postojećih franšiza.

Nažalost, ništa nije spominjano vezano za nenajavljene igre koje se razvijaju pod Playstation Studios krovom, ali broj igara koje se spremaju deluje obećavajuće.

Od igara koje su u razvoju poznate su nam sledeće: Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, God of War: Ragnarok i Ratchet & Clank: Rift Apart. Dakle većina su nepoznate ili se o njima čulo na osnovu glasina, što znači da Sony sa nekim narednim predstavljanjem ima prostora da otkrije dosta zanimljivih novina fanovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top