PC

Tencent-ov studio se udružio sa Xbox Game Studios

Studio u vlasništvu Tencent-a, TiMi Studios, je danas otkrio da su formirali strateško partnerstvo sa Xbox Game Studios-om. Developer je odgovoran za neke od najpopularnijih mobilnih igara kao što su Honor of Kings, Call of Duty Mobile i Arena of Valor, a žele da proširi svoj brend širom gejming tržišta. Nema mnogo detalja vezanih za ovo partnerstvo, ali izgleda da je cilj kreiranje novih igračkih iskustava.

U ovom momentu teško je pogoditi šta će ovo partnerstvo tačno podrazumevati ali nije nemoguće da vidimo da TiMi Studios radi na igrama iz Xbox-ove itelektualne svojine. Kineski developer će možda preneti mobilne igre na Xbox platformu, a možda dobijemo i Halo naslov na mobilnim telefonima. Fokus velikih gejming kompanija na mobilne telefone obeležava ovu godinu, tako da ne bi bilo čudno i da se Xbox Game Studios u budućnosti priključi ovom trendu.

TiMi Studios je osnovan 2008. godine, a trenutno imaju preko 3000 radnika koji rade u njihovim kancelarijama u Šenženu, Čengduu, Šangaju ali i na zapadnoj obali Amerike. Tim trenutno radi na razvoju besplatne igre Pokemon Unite.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top