PC

Nastavak za Ghostrunner je u izradi sa duplo većim budžetom

Ako vam se prošlogodišnje iznenađenje sa cyberpunk tematikom, Ghostrunner, dopalo onda će vas obradovati vest da je nastavak u izradi.

Kompanija i izdavač 505 Games je pre 2 meseca u martu kupila prava na Ghostrunner za 5 miliona evra, ali to nije jedino ulaganje u nastavak. Sada je zajedno sa najavom novog dela otkriveno da će developeri imati duplo veći budžet na raspolaganju nego što je bilo slučaj kod prve igre. 10 miliona naspram 5 miliona evra.

Za igru koja pripada indie grupi i koja se ne vezuje za neki već popularni IP, može se reći da je Ghostrunner ostvario odličan uspeh u prethodnim mesecima, pošto je prodato preko 600.000 primeraka. Našu recenziju za Ghostrunner možete pročitati putem ovog linka.

Što se tiče nastavaka, sem gore navedenih, poznato je da će se pojaviti za PC, Xbox Series X/S i Playstation 5 platforme, što znači da neće biti vezije za Switch i odlazeču generaciju konzola.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top