PC

Starfield će verovatno biti Xbox/PC ekskluziva, izlazi 2022. godine

Pored vesti da je zvanično postala deo Microsofta i Xbox Game Studios grupe, od kompanije Bethesda u poslednje vreme nismo dobili nove objave vezane za nadolazeće igre.

Mnogi polažu nadu u predstojeći letnji period koji će biti prožet raznim događajima, prvenstveno potpuno digitalnim E3 2021, gde će učestvovati i sama Bethesda. Prema rečima novinara Džefa Greba, poznatog po pružanju proverenih glasina, Starfield će biti jedna od igara koja će biti predstavljena u junu na Bethesda prezentaciji.

Očekuje se da će tada biti najavljen i okvirni datum izlaska za Starfield, i da će to biti 2022. godina, ali nije precizirano u kojem periodu. Takođe, rečeno je da su male šanse da igra bude objavljena tokom ove godine.

Starfield je naučno-fantastična RPG igra najavljena 2018. godine, ali od same najave nije bilo nikakvih novih zvaničnih detalja, što generalno brine fanove. Dok se čeka na zvaničnu najavu, Grub je samouvereno otkrio da će Starfield biti Xbox i PC ekskluziva, bez šanse da se pojavi na Playstation konzolama.

Naravno, ekskluzivnost Starfielda i ne treba da čudi, pošto je i od Microsofta i Bethesde objavljeno da će se buduće igre objavljivati za PC i Xbox platformu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top