PC

Valheim od februara prodat u preko 6,8 miliona primeraka

Iako je prodaja usporila, Valheim i dalje nastavlja da raste sporijim tempom. Developer Iron Gate je objavio da je do sada prodato preko 6,8 miliona primeraka igre od njenog lansiranja početkom februara.

Ovo je odlična prodaja za Valheim, igru koja se pojavila bez preterano velike promocije, i pritom je došla kroz Early Access program.

Izdavač Coffee Stain očekuje da će se prodaja nastaviti i narednih meseci, sa planom da do kraja juna bude prodato još oko 1-1,2 miliona primeraka, čime bi se došlo do cifre od 8 miliona  za Valheim.

Prodaju će verovatno pojačati dolazak prve velike ekspanzije u Valheim, nazvane Heart and Home, koja je trenutno u fazi testiranja.
Datum izlaska još uvek nije poznat u potpunosti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top