PC

Kamera iz trećeg lica debituje u Far Cry 6

U nekoliko zadnjih prezentacija Far Cry 6 primetili smo da kamera nije vezana samo za prvo lice, a neki obožavaoci su se pitali da li će igra podržavati različite perspektive ili je ovo funkcija koja je prisutna samo u sinematiksima. Srećom Ubisoft je potvrdio da ova opcija neće biti dostupna samo u određenim delovima, već tim želi da igrači iskuse novu igru bez ograničenja.

Direktor priče je objasnio da studio želi da ubaci još jednu perpektivu u igru kako bi obožavaoci mogli najbolje da iskuse svet mladog protagoniste i povežu se sa njim i njegovom epskom pričom. Igrači će moći da bolje vide i promene na njihovim karakterima, a kamera će se prebaciti u treće lice kako bi igrači videli efekte Supremo ranca i njegove primene tokom akcionih delova.

Ovo će biti prvi put da Far Cry serijal menja perspektivu i ubacuje kameru iz trećeg lica, ali Ubisoft je već radio na desetinama akcionih igara iz trećeg lica, tako da imamo poverenje da će studio uspeti da bez žrtvovanja ubaci nove opcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top