PC

Nastavak igre Bloodstained: Ritual of The Night u planu, ali ne držite dah

Bloodstained: Ritual of the Night je opravdao očekivanja mnogih ljubitelja Castlevania serijala, a igra je ujedno i drugi najuspešniji projekat koji je pokrenut na Kickstarter platformi. Uspeh originala znači da možemo da očekujemo da ovo bude polazna tačka nove franšize, ali studio ArtPlay ne planira da se upusti u nove poduhvate sve dok ne izbaci sve sadržaje koji su planirali za prvu igru. 

Pre nekoliko dana u finansijskom izveštaju distributera 505 Games saznali smo da će Kodži Igaraši i ArtPlay tim raditi na drugoj verziji Bloodstained: Ritual of the Night. Potvrda je došla i sa zvaničnog Tviter naloga, ali nismo dobili nikakve detalje vezane za novu igru. Nije ni čudo jer se igra trenutno nalazi u fazi planiranja, tako da ćemo verovatno morati da sačekamo par godina do finalnog produkta.

Rad na novoj igri ne podrazumeva da će studio prestati da podržava originalni naslov. Predstavnici studija su izjavili da je u planu još sadržaja za Bloodstained: Ritual of the Night i da se tim trenutno fokusira na dovršavanje planiranih noviteta. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top