Filmovi-Serije

Najavljena Final Fantasy IX animirana serija za najmlađe gejmere

Final Fantasy IX možda nije prodao kopija kao njegova dva starija brata Final Fantasy VII i Final Fantasy VIII, ali je definitivno bio jedan od simpatičnijih 3D JRPG-ova sa početka 21. veka. Square Enix je potvrdio da će francuska produkcijska kompanija, Cyber Group Studios, raditi na animiranoj Final Fantasy IX seriji za decu uzrasta od 8 do 13 godina. Predstavnici studija su izjavili da je novi projekat pravo ostvarenje snova za njih, a na seriji će raditi njihovi timovi iz Francuske i Sjedinjenih Država.

Igra je izašla pre nešto više od 20 godina i predstavlja povratak serijala fantazi korenima, nakon što su sedmica i osmica preselile publiku u mračniji, tehnopank svet. Biće interesantno videti kako će se Cyber Group Studios snaći sa malo mračnijim tematikama. Iako su današnja deca daleko bistrija od procena člana odbora televizijske kuće, neće biti jednostavno predstaviti mališanima teme kojima se FF9 bavi kao što su, smrt, depresija, rat i genocid. I pored ovih stavki, FF9 je definitivno dobar izbor za dečji progam, jer priča nije previše komplikovana, a i ton u igri je manje ozbiljniji od drugih naslova. Da li moramo da pominjemo i slatke 3D modele karaktera?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top