PC

Više od posla – Predstavljen Farming Simulator 22

Novo poglavlje digitalnih poljoprivrednih aktivnosti je pred nama sa Farming Simulator 22, a Giants Software je iskoristio priliku da predstavljanje obavi veoma zanimljivim sinematičnim trejlerom.

Po prirodi trejlera, gejmplej nije prikazan, ali smo svakako dobili ukus onoga što nas očekuje u igri. Glavna poenta predstavljanja je prikaz poloprivrednih aktivnosti kao nečega što je više od posla i običnog rada, već se radi o pozivu na koji se mora odgovoriti disciplinovano.

Video nagoveštava prisustvo generacija u igri, gde će podmladak pratiti starije iskusnije farmere, uz obavezu da se drži poziva kako bi opstali. Konkretno su prikazani otac i kćerka, sa početkom koji upućuje na posledice nemarnog rada, a kasnije vidimo kako se situacija popravlja.
Ovo će biti veoma zanimljivo kao gejmplej element i videćemo kako će funkcionisati. Dalje, od noviteta očekuju se nove biljne kulture, poput uzgajanja grožđa i maslina.

Multiplejer će svakako biti poboljšan, a biće dodato još brendova mašina dostupnih za korišćenje, kao i drugih elemenata, poput snega prikazanog na kraju trejlera.

Ovo je prva Farming Simulator igra koju Giants donosi samostalno i planira da je načini dostupnom u što većem broju regija.

Farming Simulator 22 izlazi 22. novembra za PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top