PC

Windows 11 stiže krajem godine, beta počinje naredne nedelje

Nakon fine doze procurelih informacije u ranijim nedeljama, Microsoft je na svom specijalnom događaju obelodanio novu generaciju Windows operativnog sistema, i ovoga puta je ostao skladan sa numeracijom.

Predstavljen je Windows 11, novo poglavlje za sve korisnike, sa ogromnim izmenama korisničkog interfejsa, koji na prvi pogled dosta podseća na dizajn sa mobilnih telefona, a ono što očima nećemo videti jesu brojna poboljšanja i stabilnost radi boljeg iskustva. Windows Store dobija preko potrebno ažuriranje i poboljšanje, i to ne samo za Windows 11, već i za korisnike “desetke”, što raduje svakog ko je barem jednom probao kupiti nešto sa ovom mesta.

Zajedno sa predstavljanjem otkriveno je i da Windows 11 nije godinama daleko, već stiže krajem godine, pred ili tokom praznične sezone. Ukus budućnosti moćiće da se isproba već naredne nedelje, kada beta program bude postao dostupan Windows testerima.

Slično kao što je bilo tokom prelaska na aktuelni OS, i prelazak na Windows 11 će biti besplatan za sve koji imaju aktivnu Win 10 licencu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top