PlayStation 4

Guerrilla, studio iza Horizon Zero Dawn, već tri godine radi na misterioznoj igri

Zanimljivo je šta sve možete u zadnje vreme otkriti na LinkedIn profilima. Uzmite u obzir, na primer, profil Sajmona Laruša. Veteran gejming industrije koji je radio na Watch Dogs, Splinter Cell i Killzone igrama, se 2018. godine vratio u Guerrilla studio kao direktor još nenajavljene igre.

Ovo potvrđuje glasine da je holandski studio prešao na paralelni razvoj dva projekta. Guerrilla trenutno završava Horizon Forbidden West za izlazak na PS4 i PS5 konzolama, ali možda i najava za drugu igru nije daleko? Ipak studio radi tri godine na njenom razvoju. I pored toga, i dalje nemamo nikakve indikacije o kakvom naslovu se zapravo radi.

Još jedna zanimljiva činjenica je da je Laruš radio na multiplejeru igre Guardians of the Galaxy, ali je ta opcija izbačena jer je Square Enix zvanično objavio da će igra biti singlplejer. Kružile su glasine da je Guardians of the Galaxy bio ‘’live service’’ igra, ali se to promenilo u nekom trenutku. Slično se desilo i Dragon Age 4 igri, koja je svojevremeno opisivana kao Anthem (a joj) sa zmajevima, ali razvojni tim sada pravi kampanju za jednog igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top