PC

Halo Infinite još uvek nema datum izlaska zbog drugih igara koje izlaze krajem godine

Na E3 događaju za nama, svi mi koji željno iščekujemo najnoviju igru u Halo franšizi smo konačno mogli da odahnemo sa naletom novih detalja.

Halo Infinite se trebao pojaviti još prošle godine sa novom generacijom Xbox konzola, ali je došlo do odlaganja zbog nezadovoljstva igrača i uprave studija na račun kvaliteta igre. Uz glasine koje su se pojavile ranijih meseci da je razvoj u velikom problemu i da su dodatna odlaganja moguća, zabrinutost je bila na visokom nivou, ali nećemo čekati čitavu večnost na ovu igru.

Microsoft je pre par nedelja obelodanio da će Halo Infinite izaći do kraja godine, tokom praznične sezone u novembru/decembru, ali konkretan datum nije bio podeljen tom prilikom. Datuma bi bilo, ali šef Xbox brenda, Fil Spenser, obraća pažnju na nešto drugo.

Xbox datum izlaska za Halo Infinite nije otkrio zato što čeka da prvo vidi kada će se ostali jesenji hitovi pojaviti, pošto ni oni za sada nemaju svoje konkretne datume. Od svih igara koje se trebaju pojaviti ove jeseni, najveća potencijalna pretnja po uspeh Halo Infinite bio bi Call of Duty: Vanguard.
Novi Call of Duty još uvek nije ni zvanično predstavljen, ali po tradiciji bi datum izlaska bio negde u novembru, mesec koji i Xbox cilja sa Halo Inifnite.

Spenser je dalje otkrio da se trenutno datum izlaska razlikuje za 3-4 nedelje, što nije ogromna razlika, ali takav tajming će i te kako značiti za uspeh. Najgora situacija bi bila da se i CoD: Vanguard i Halo Infinite pojave u istoj nedelji, ali će to biti izbegnuto.

Halo Infinite kampanja i besplatni multiplejer izlaze istovremeno krajem ove godine za PC, Xbox One i Xbox Series X/S.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top