PC

The Elder Scrolls 6 datum izlaska je i dalje daleko, nalazi se u fazi dizajniranja

Oko tri godine nakon što je The Elder Scrolls VI zvanično najavljen od strane Bethesda, dobili smo neki novi detalj vezan za napredak razvoja, ali nažalost to nije ono što fanovi žele da čuju.

The Elder Scrolls 6 je tek u fazi dizajniranja, što je praktično jedna od početnih faza razvoja u produkciji video igara. Tod Hauard, šef Bethesda studija, otkrio je ovaj detalj i samim tim dodao da je The Elder Scrolls 6 datum izlaska i dalje dosta daleko.

Uz ovu, generalno razočaravajuću vest, dolazi i ohrabrenje po pitanju tehnologije koja će pokretati TES 6. Igra će koristiti Creation Engine 2, sa novinama koje su kreirane za Starfield, sci-fi ostvarenje kompanije Bethesda koje je nedavno dobilo datum izlaska.

Nova tehnologija će omogućiti da The Elder Scrolls 6 bude u skladu sa ambicijama developera, ali za to treba vremena.

I sam Starfield je prilično daleko, pošto izlazi tek u novembru 2022. godine, a kako stvari stoje sa TES 6, izgleda da su glasine o izlasku ove igre 2026. godine realnije nego što smo mislili.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top