Domaća Scena

PLAY! 150 – JUL/AVGUST 2021

LETNJI 150. DVOBROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Polako smo prošli i u drugo poluvreme ove 2021. godine, a sa njim dolazi i letnji dvobroj vašem omiljenog magazina Play!

Kako vam ne bismo preterano nedostajali dok smo na letnjem raspustu, za vas smo spremili pregršt recenzija, tekstova i intervjua sa domaćim developerima.
Od recenzija možete pronaći svašta od AAA izdanja do simpatičnih mini-igara kojima se može prekratiti vreme do zalaska vrelog sunca.

Jun za nama je bio poseban mesec, jer smo imali E3 događaj sa velikim najavama novih igara, a neke koje su poodavno najavljene, poput Starfield i Elden Ring su konačno dobile svojih 5 minuta, što nas je sve valjano obradovalo.

Domaća gejming scena nam je uvek privlačna, otuda čak dva intervjua i dve domaće igre u letnjem dvobroju, a tokom narednih nedelja možete očekivati još zanimljivih priča sa naše scene.

Uživajte u letu, a mi se vraćamo u septembru.

LETNJI 150. DVOBROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top