PC

The Elden Ring konačno dobio datum izlaska i gejmplej trejler

Nakon čak 2 godine tišine(da 2 godine su prošle) konačno imamo novi zvanični prikaz za The Elden Ring, a tu je i datum izlaska!

Čekanje fanova se konačno isplatilo. Kao deo samog Summer Games Fest događaja, Bandai Namco je konačno doveo nove detalje za Elden Ring. Pre svega, tu je 21. januar kao datum izlaska, sa čim imamo još svega 6 meseci čekanja.

Trejler u trajanju od čak minuta prikazuje gomilu novih detalja, pre svega gejmpleja koji do sada nije bio zvanično prikazan. Sam gejmplej dosta podseća na Dark Souls igre, kao i stil  kojem se igra pronalazi.

 U gejmplej snimku ispod možete videti prikaz PvP i co-op elementa, borbu na konju, vukodlake u kraljeve u nešto drugačijem izdanju. Nećemo previše otkrivati, ali moramo priznati da The Elden Ring izgleda prilično brutalno.

Izgleda kao da će se čekanje isplatiti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top