PC

Tod Hauvard još 2009. godine predstavio ideju o Indiana Džons igri Lucasartsu

Iako u Toda imamo mnogo manje poverenja nego ranije, Bethesda-inom izvršnom producentu u kožnoj jakni će se konačno ostvariti stara želja. U intevjuu za britanski Telegraf, Hauvard je otkrio da je veoma uzbuđen što tim radi na, za sada neimenovanoj, Indiana Džons igri. Producent je definitivno veliki obožavatelj serijala, ali nikad nije verovao da će dobiti priliku da napravi igru. On je još 2009. godine Lukasu prezentovao ideju o igri, i od tada pokušava da nađe način kako da san pretvori u stvarnost.

Tod je imao samo lepe reči da podeli i o Machine Games studiju. Švedski tim, poznat po ributovima Wolfenstein igara, radi na novoj Indiana Džons igri zajedno sa Bethesda-om i Microsoft-om. Producent misli da je Machine Games najbolji studio na svetu za ovaj zadatak i da do sada rade fenomenalan posao.

Još uvek se gotovo ništa ne zna o Indiana Džons igri, ali ne bi bilo čudno da vidimo najavu za sledeću godinu u narednim mesecima. Koliko god Tod hvali Machine Games studio, ovaj gejmer nije senilan i veoma dobro se seća Wolfenstein: Youngblood igre i trauma koje i dan danas traju. Nadamo se da ništa slično nećemo iskusiti u budućoj Indiana Džons igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top