Vesti

Rukovodstvo napustilo Codemasters studio četiri meseca nakon što ih je EA kupio

Codemasters ostaje bez izvršnog direktora Frenka Sanjea i finansijskog direktora Rašida Varičije samo četri meseca nakon što je Electronic Arts kupio studio. EA nas uverava da ovo nije iznenađenje i da su pomenuti direktori i ranije planirali da napuste Codemasters. Odluku je samo ubrzala EA kupovina studja i priključivanje njihovoj kolekciji developera.

Direktori će napustiti Codemasters na kraju ovog meseca, a studio će se pridružiti EA Sports-u koji vodi Kem Veber. EA je kupio Codemasters početkom godine za 1.2 milijarde dolara i planiraju da izbacuju novu trku svake godine. Sledeća igra Codemasters-a će biti F1 2021, koji treba da izađe 16. Jula, a studio bi trebao da ostane koliko toliko nezavistan u okviru EA-ovog repertoara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top