PlayStation 4

Retrospektiva igara sa nedavnog State of Play događaja

Sony je pored najavljenog gempleja za Deathloop i verzije Death Stranding: Director’s Cut, uspeo da ubaci u tridesetominutnu prezentaciju i nekoliko iznenađenja. U nastavku smo izlistali, neke od igara koje su nama delovale najinteresantnije. 

Moss: Book II

Na događaju je debitovao trejler za igru Moss: Book II, koja je nastavak VR igre Moss. Nastavak će takođe biti PSVR avantura koja će pratiti simpatičnog protagonistu Quill-a.

Arcadegeddon

Prva igra Illfonic studija biće multiplejer pucačina Arcadegeddon koja je ušla u early access program na PS5 konzoli. Pucačina će konstantno evoluirati i moći ćete da je igrate solo ili sa tri prijatelja istraživati raznovrsne biome, igrati mini igre, tražiti skrivene kovčege i boriti se protiv različitih neprijatelja i bosova. Igra bi trebala da izađe 2022. godine. 

Hunter’s Arena: Legends

Hunter’s Arena će biti betl rojal igra za 30 igrača, koja je napravljena za obožavaoce hladnih oružja iz različitih civilizacija. Igra dolazi za PS4 i PS5 i biće besplatna za korisnike PlayStation Plus-a u avgustu, a izlazak je planiran za 3. avgust.

Sifu

Studio koji je napravio igru Absolver, predstavlja nam još jedan naslov posvećen ljubiteljima borilačkih veština. Sifu je akciona igra iz trećeg lica koja vas stavlja u ulogu mladog kung-fu studenta željnog osvete. Borite se kao akcioni heroj u igri u kojoj poraz nije kraj. 

JETT: The Far Shore

U novoj igri kreatora Superbrothers: Sword & Sworcery EP, upravljaćete letelicom i istraživati sve tipove interesantnih pejzaža i misterioznih planeta. Igra će ove godine doći na PS4 i PS5.

Indi igre su uglavnom bile glavne zvezde ove prezentacije, a pored ovih koje smo izdvojili, videli smo i trejlere za Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles (PS4 – 15. oktobar) i F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch (PS4/PS5 – 7. septembar). Najiščekivanije igre su ipak bile Death Stranding Director’s Cut, Lost Judgement i novi gemplej trejler Deathloop-a koji možete pogledati u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top