PC

Epic Games Store će omogućiti developerima samostalno izdavanje igara

Iako kompaniji Epic Games prethodnih nekoliko godina baš nije polazilo za rukom da značajno ugrozi Steam sa svojom platformom za distubuciju video igara, trud je svakako prisutan.

Taj trud se pre svega ogleda u izdvajanju od praksi koje postoje na Valveovom prodajnom mestu, i posvećivanju veće pažnje ka developerima, poput nižih “poreza”.

Najnoviji korak u svemu tome je pokretanje samoizdavačkog programa za developere, koji je sada ušao u zatvorenu betu. Ovaj program omogućava developerima da samostalno kreiraju svoje početne stranice igara, cene, specijalne ponude, dodatne pogodnosti i slično, bez velike zavisnosti od nadležnih u Epic Games Store.

Naravno, određena pravila se moraju poštovati, tako da nema diskriminacije, pornografije i drugog zabranjenog sadržaja, kao ni prevara u vidu lažnih igara i onih sa virusima.

Za zatvorenu betu se mogu prijaviti svi developeri i izdavači, i zatim će se izvršiti selekcija pogodnih za učestvovanje. Prijave se mogu ostvariti putem ovog linka.

Ovo je dosta zanimljiva inicijativa kompanije Epic Games, koja će značajno pomoći developerima i pružiti im potrebnu samostalnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top