PC

Hideo Kojima obožava 12 Minutes, želi da kreira novu avanturu

Čuveni kreator video igara, um iza Silent Hill i Metal Gear Solid igara, Hideo Kojima, redovno svojim pratiocima daje cenjena mišljenja o kulturi, filmovima i serijama koje prati.

Sada se osvrnuo na nedavno objavljenu avanturu 12 Minutes, koja smešta u ulogu čoveka zarobljenog u vremenskoj petlji. Hideo Kojima je oduševljen ovom igrom i otkrio je kako je igrajući izgubio pojam o vremenu i proveo je 4 sata igrajući.

12 Minutes ga je izgleda toliko oduševio da je dobio želju da kreira neku novu avanturu, što se mnogobrojnim fanovima izuzetno dopalo.

I nama se dopada igra 12 Minutes, a svakako je lepo videti da drugi developeri hvale svoje kolege. Samo da igra ne ometa Kojimu u radu na svom novom projektu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top