PC

Everspace 2 dobio besplatnu demo verziju

Ako se razmišljate o tome dali zaroniti u svet Everspace 2 ili ne, developer Rockfish vam izlazi u susret.

Objavljena je besplatna demo verzija igre na Steamu i nudi popriličnu količinu sadržaja. Sav dostupan sadržaj u demou baziran je na osnovu nedavnog apdejta, sa kojim je dodat potpuno novi zvezdani sistem, brodovi i društvo.

Prvih 5 misija je dostupno za probu, zajedno sa 2 sporedne. To znači da je kompletan prvi sektor Ceto sistema dostupan za igru. Sav postignut napredak i zarađeni resursi će se preneti u kupljenu verzijju, što je odlična vest ako se neko udubi u demo.

Demo za Everspace 2 nije vremenski ograničen i moguće je već sada preuzeti i igrati.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top