PC

Nova Brothers in Arms igra je u razvoju, potvrdio direktor studija Gearbox

Dosta dugo se čeka na novi naslov u Brothers in Arms franšizi, ali na sreću po fanove taj period čekanja će se uskoro privesti kraju.

Rendi Pičford, direktor razvojnog studija Gearbox, sada je zvanično potvrdio da je nova Brothers in Arms igra u razvoju, ali nije podelio ništa dodatno.

Jedina stvar koju sigurno znamo je da predstojeća Brothers in Arms igra neće biti najavljena sve dok ne bude pri kraju razvojnog puta, čime će se pratiti polisa studija Gearbox. I raniji projekti su najavljivani tek kada je razvoj bio pri kraju, kao što je Borderlands 3.
U svakom slučaju, moraćemo se naoružati strpljenjem pre nego što saznamo išta novo za ovu igru.

Uz igru, u narednim godinama nas očekuje i Brothers in Arms TV serija, o kojoj takođe nema detalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top