PC

Sega i Atlus pripremaju najavu za novi RPG na Tokyo Game Show-u

Ovogodišnji TGS će početi 30. septembra i trajati do 3. oktobra, a na njemu ćemo moći da vidimo preko 40 prezentacija. Prolazeći kroz zvanični program ovog događaja, saznali smo da će Sega 1. oktobra organizovati livestream, na kome će najaviti novi rpg naslov. U prezentaciji će učestvovati i studio Atlus, koji je odgovoran za Persona i Shin Megami Tensei igre.

Obožavaoci spekulišu da bi nova igra trebala da bude povezana sa Sakura Wars rpg-om, koji ove godine proslavlja dvadeset pet godina od izdavanja. Tokyo Game Show možete da pratite na Youtube, Twitch i ostalim socijalnim platformama, a program će se prenositi i na engleskom jeziku, 30. septembra, od tri sata ujutru po našem vremenu. Microsoft i Square Enix su takođe najavili da će biti deo TGS-a, ali ne očekujte nove najave, već samo dodatne informacije o već najavljenim igrama. Kompletan raspored možete pogledati na zvaničnom veb-sajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top