PC

Sackboy: A Big Adeventure je možda sledeća Playstation igra koja dolazi na PC

Do sada smo videli dobru selekciju Playstation igara koje su se pojavile za PC, sa nedavno najavljenim God of War portom. Naravno, pred nama je već naznaka koja bi naredna igra mogla biti.

Prema listingu igara na SteamDB platformi, Sackboy: A Big Adventure će biti naredna Playstation igra koja se zaputila ka PC platformi, i time će se pridružiti Days Gone i Horizon Zero Dawn naslovima.

Naravno, ovo nije zvanična potvrda, ali se PC verzija Sackboya pojavila i na listi procurelih igara sa GeForce Now servisa, tako da je nazanaka veoma zanimljiva.

Naravno, sačekaćemo zvaničnu najavu Sonija, a u međevremenu imamo čemu da se nadamo. Na putu su God of War i Uncharted Collection.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top