PC

Halo Infinite multiplejer se možda pojavi danas, 15. novembra

Ako je verovati glasinama koje kruže po internetu, fanovima Halo franšize igara se sprema veliko iznenađenje.

Nekoliko naloga na Twitteru, povezanih sa 343 Industries, objavilo je kako će se multiplejer mod igranja za Halo Infinite, koji je inače biti besplatan i odvojen od glavne igre, pojaviti gotovo mesec dana ranije nego što je planirano.

Navodi se da će Halo Infinite multiplejer izaći danas, 15. novembra, što je tačan datum 20. godišnjice izlaska igre Halo: Combat Evolved na originalnoj Xbox konzoli.

Na Xbox prodavnici se pojavila linija koda koja takođe upućuje na to da će 15. novembra u 18 časova po našem vremenu igra postati dostupna za igranje, a u prilog tome govori i podatak da su multiplejer serveri za Halo Infinite već funkcionalni.

Microsoft i 343 Industries se nisu oglasili povodom ovih glasina, u smislu toga da ih opovrgnu, tako da postoje šanse da se ovo i obistini.
Svakako ćemo sačekati popodne i ispratiti da li će Halo Infinite multiplejer postati dostupan već sada, umesto 8. decembra kao što je planirano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top