Xbox 360

Forza preskočila Fortnite i Warzone na listi najigranijih naslova na Xbox-u

Ljubitelji trka očigledno nisu mogli da dočekaju izlazak nove igre iz Forza franšize, i pored toga što igra dolazi sa paprenom cenom. Srećom, igra je od prvog dana dostupna na Microsoft-ovom velikodušnom Game Pass-u, a gomila pozitivnih recenzija motiviše igrače da je makar probaju. Forza Horizon serijal je zaista igra za široku publiku, a to može da potvrdi preko 800,000 igrača koji su požurili da nabave deluxe verziju koja im je omogućila da testiraju igru tri dana pre zvaničnog lansiranja.

Microsoft ima dobru tradiciju isporučivanja kvalitetnih vožnji sa Forza Horizon i Forza Motorsport serijalima, a mnogi komentarišu da je Playground Games kreirao pravo malo tehničko čudo, i dao zadatak svim vožnjama koje stižu u budućnosti. Forza Horizon 5 je trenutno popularnija na Xbox konzolama od besplatnih igara kao što su Fortnite, Warzone i Apex Legends što je zaista zavidan poduhvat za igru koja ne pripada battle royale žanru.

Gejming zajednica se slaže i da je Forza ubedljivo najlepša vožnja koju su igrali, a videćemo da li nas isti nivo kvaliteta očekuje i u sledećem Forza Motorsport-u, koji je najavljen pre godinu dana, ali i dalje nije poznato kad će doći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top