Nintendo Switch

Super Mario 64 spidraneri pomeraju rekorde van ljudskih granica

Super Mario 64 je jedna od najprestižnijih igara za spidranovanje, i dok mi opušteno uživamo u našim omiljenim igrama, grupa talentovanih ”psihopata” se takmiči ko će brže preći legendarni platformer sa Nintendo 64 konzole. Ova godina je za Super Mario 64 spidranere bila veoma aktivna i puna uzbuđenja, ali nema veće senzacije od obaranja svetskog rekorda i pomeranja granice na prethodni minut. Super Mario 64 je veoma kompetitivna disciplina i najbolji igrači se uglavnom u njoj nalaze godinama, ali ovoga meseca smo dobili ”novog” izazivača.

Na Super Mario 64 sceni jedan od najpoznatijih i najuspešnijih igrača je Cheese. On je do skoro držao svetski rekord (dok ga Batora nije oborio za par sekundi) i dva puta je pomerao minutne granice, prvo ispod sat i 41 sekund, a zatim ispod sat i 40 sekundi. Neki rekordi su se održali i po tri godine, i dok su ljudi mislili da smo stigli do granica ljudskih mogućnosti, spidraner Lijam nam je pokazao koliko smo samo pogrešili u proceni.

Lijam je krenuo da igra Super Mario 64 pre samo četiri godine, a trebalo mu je tri da uspe da postane vlasnik svetskog rekorda, iako se nije dugo održao. I onda je nestao. Sve do ovoga leta, kada se ponovo vratio spidraningu i to jači nego ikad. Lijam je uspeo da uradi nešto što niko nije mislio da je moguće. Skupio je sve zvezde u igri i prešao igru za svega 1:37:53, što je za gotovo 30 sekundi bolje od prethodnog rekorda. Čak i tokom ovog pokušaja, Lijam je pravio greške, tako da je pravo pitanje dokle još može da se spusti svetski rekord.

Konkurencija se već trudi da ga skine sa trona, a u nastavku možete da pogledate kako izgleda zvanični svetski rekord za Super Mario 64 spidran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top