PC

Prijavite se za Company of Heroes 3 multiplejer alfa test

Treći deo ratne strategije Relic Etertainmenta i Sege možete danas probati, iako igra izlazi tek sledeće godine. Igrači mogu da se prijave na zvaničnom sajtu, i pridruže COH-Development grupi. Multiplejer alfa će omogućiti igračima da isprobaju četiri italijanske mape u različitim modovima kao što su co-op protiv kompjutera, kompetitivni PvP i skirmiš protiv kompjutera.

Postoje dve klasične frakcije, američke snage i Vermaht. Svaka od njih će na bojno polje doneti jedinstvene sposobnosti koje utiču na igru. Do zvaničnog izlaska igre biće objavljeno još frakcija, a developeri su obećali da će nova igra imati više sadržaja od prethodnih.

Ovog leta je već održan jedan test, a ovog puta, developeri se nadaju da će dobiti važne informacije od igrača koji učestvuju, kako bi obezbedili najbolje multiplejer iskustvo kada igra izađe. Alfu možete već danas skinuti na Steam platformi, a test će trajati do 7. decembra. Svi koji nisu učestvovali u prethodnom testu se mogu i dalje besplatno prijaviti na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top