PC

Stalker 2 dolazi kao metaverzum i imaće NFT tokene

STALKER 2, dugo očekivani nastavak odlične igre o preživljavanju u uništenom svetu, doneće dosta sadržaja igračima, pogotovu pošto zauzima preko 150GB prostora na disku

Mimo ogromnog sveta i postapokaliptičnog okuženja, Stalker 2 će biti svojevrsni metaverzum i prihvata blockchain tehnologije u vidu NFT tokena. Developer GSC Game World je najavio da će Stalker 2 počevši od januara 2022. godine imati online aukciju u kojoj će igrači moći da uzmu prvog metačoveka, što je zapravo NPC lik u igri samo sa licem one osobe koja ga bude “kupila”.

Da ne bude zabune, iako Stalker 2 ulazi u globalne trendove i sve veći uticaj blokčejna na gejming industriju, ovo nije igra bazirana na blokčejnu, jer ovi najavljeni dodaci neće imati nikakvog uticaja na gejmplej, već se radi o igri kao svakoj i sve ovo će biti opcionalno.

STALKER 2 izlazi 18. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top