PC

Jedan od modova u Battlefield 2042 može postati besplatan za igranje

Electronic Arts navodno razmatra mogućnost da neke od režima portala Battlefield 2042 učini besplatnim za igranje.

To je prema novinaru Tomu Hendersonu, koji uvek unapred otkriva insajderske informacije kompanije EA.

On tvrdi da je izdavač veoma razočaran performansama igre od njenog izdavanja u novembru i da istražuje različite opcije dizajnirane da spasu situaciju, uključujući nuđenje besplatnog pristupa „delu Portala“.

Razvijen od strane Ripple Effect Studios (ranije DICE LA) i opisan kao „ljubavno pismo fanovima Battlefield-a“, Portal omogućava igračima da dizajniraju sopstvena iskustva u meču mešanjem mapa i elemenata iz prethodnih serijala sa Battlefield 2042.

Ova iskustva se mogu podeliti sa zajednicom preko web-bazirane platforme za igrače na konzolama i računarima.

Jedan izvor EA je navodno rekao Hendersonu da drugi novi mod Battlefield 2042, zona opasnosti, privlači samo nekoliko stotina igrača istovremeno, a analitičari su sugerisali da mu nedostaje dubina potrebna da se korisnici besplatnih igranja konvertuju u pune kupce igara.

Očekuje se da analitičari EA neće biti baš oduševljeni performansama Battlefield 2042 i planom puta tokom njegovog poziva za treći kvartal 1. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top