Domaća Scena

Pridružite se velikom finalu PlayCon Indie takmičenja! Krećemo u 13:00!

Pred nama je velika završnica regionalnog PlayCon Indie takmičenja, organizovanog u saradnji sa Playstudios Europe. Ponovo ćete imati priliku da pogledate kakve igre su nam spremili naši fenomenalni finalisti, a potom i da glasate za vašu omiljenu! Prenos možete pratiti na zvaničnom Play! YouTube kanalu. Vidimo se!

Ceo mesec februar bio je ispunjen sjajnim sadržajem sa domaće gejming scene. Tokom prethodnih nedelja predstavili smo vam video prezentacije projekata svih naših finalista:

U velikom finalu ćemo ponovo prikazati prezentacije naših finalista, tako da ne zaboravite da glasate i podržite vašu omiljenu igru!

Naš stručni žiri će uručiti ostatak glasova, a potom i proglasiti pobednika. Indie tim sa najviše glasova će osvojiti nagradu u vrednosti od 5000$! Video sa najviše pregleda će takođe dobiti dodatan glas!

Prenos velikog finala možete pratiti na zvaničnom Play! YouTube kanalu. Za sve vesti o PlayCon indie takmičenja posetite zvanični Play stranicu i Play Instagram.

Vidimo se!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top