PC

Amazon Luna striming platforma počela sa radom u SAD

Amazon je lansirao svoju platformu za striming igara Luna za korisnike u Sjedinjenim Američkim Državama.

Luna, koja je Amazon-ova alternativa Microsoft xCloud i Google Stadia, dostupna je preko ranog pristupa od oktobra 2020. godine

Uslugu za igre u oblaku pokreće infrastruktura Amazon Web Services i omogućava korisnicima da strimuju igre do 4K/60fps na više uređaja uključujući Fire TV, PC, Mac, Android i iOS (preko pretraživača).

Lunino podešavanje predviđa da nudi biblioteku igara iza usluge pretplate, plus mogućnost dodavanja brojnih dodatnih plaćenih kanala sa temom retro igara, porodičnih igara ili izdavača kao što je Ubisoft.

Amazon je najavio nekoliko novih kanala koji dolaze na Lunu, pre svega Prime Gaming Channel koji će ponuditi izbor besplatnih igara Prime pretplatnicima, rotirajući svakog meseca.

Počevši od ovog meseca, američki pretplatnici Amazon Prime moći će da strimuju Devil May Cry 5, Observer, PHOGS!, Flashback i Immortals Fenix Rising.

Od 1. aprila, početak nove pretplate na Luna+ koštaće 9,99 dolara mesečno, a porodični kanal 5,99 dolara mesečno. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top